Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Adaya cep telefonu sokmaya çalışırken yakalanan Survivor Yarışmacısı

istanbul temizlik şirketi

Survivor’da yapılan ada konseyi sırasında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmayla ilgili geçmişte yaşadığı ilginç anıyı bahsetti. Acun Ilıcalı’nın bahsettiği anının baş kahramanı ise bu dönem programda sunuculuk yapan eski yarışmacı Murat Ceylan‘dan başkası değildi. 

Acun Ilıcalı, Murat Ceylan’ın yarışmacı olduğu dönemde adaya giriş yaparken gizlice cep telefonu sokmaya çalıştığı tespit edilğini söyledi.

“SURVIVOR TARİHİNDE TEK YARIŞMACI OLDU”

"SURVIVOR TARİHİNDE TEK YARIŞMACI OLDU"

Ada konseyinda neşeli anların yaşanmasına sebep olan Murat Ceylan’ın ilginç macerası, Türkiye ve Yunanistan takımlarının yarışmacılarının kahkahalar atmasına neden oldu. Acun Ilıcalı, Murat Ceylan ile ilgili anısından, “Tam adaya girecekken yapılan son aramadan sonra içeri ne sokabilirsin? Gözün çok döndüyse; fındık, fıstık, belki bir tane sandviç. Murat’tan ne çıkıyor biliyor musunuz? 1996 model bir cep telefonu. Survivor’ın 11 yıllık tarihinde üzerinde cep telefonu ile yakalanan, adaya cep telefonu sokmaya çalışan ilk ve tek yarışmacı. O yüzden Survivor sunmayı sonuna kadar hak etti. Gerçek Survivor o çünkü, hayat mücadelesi.” diye bahsetti.

“SİZLER DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDASINIZ”

Konuşmasına devam eden Acun Ilıcalı, “İletişim çok önemli olduğu bir gerçek. Yazılanları okuyorum, seyircilerimiz bazen anlayamıyorlar. Dünyada son 30 yıldır cep telefonu var, kimse ailesinden bu kadar habersiz kalmıyor, hiç haber alamadığı olmuyor. Dünyanın öbür ucundasınız. Bu özlem duygusunun iletişimsizlikle birleştiği zaman ne kadar farklı olduğunu ancak yarışmacılar biliyor. Seyircilerimiz de şu anda kafalarında canlandırıyorlardır.” dedi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu