Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Tek Celsede Boşandı

istanbul temizlik şirketi

Ünlü televizyoncu ve TV8’in başarılı patronu Acun Ilıcalı 2017 yılının Eylül ayında Fransada şahane bir düğünle dünya evine girmişti. Evlenmeden önce Melisa adında kızları olan Acun ve Şeyma çifti sosyal medyada gayet mutlu görünüyorlardı. Ancak yeteri kadar ünlü olan ve şöhreti yakaladığından mı bilinmez Şeyma Subaşı evliliği ile ilgili yeterli özeni gösteremediği için mi yoksa her ünlü çiftin ana boşanma nedeni olan aldatmadan dolayı mı boşandılar henüz muallak. Önümüzdeki günlerde detaylarını duyacak gibi duruyoruz. 

Ünlü televizyoncunun evliliğini kurtarmak için Ağustos ayından beri direndiği ancak artık anlaşmalı olarak boşanmaya karar verikleri bildiklerimiz arasında. 

Adliyeye aynı araçla gelen eski ünlü çift adına Acun Ilıcalı açıklama yaptı: “İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun. Hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak. İddialar olabilir, hepsi çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” dedi. Çiftin mutlu olarak adliyeden ayrıldıkları gözlemlendi.

CANLI YAYINA CANLIMESAJ

Bir TV programı canlı yayındayken Acun Ilıcalı programın sunucularına mesaj atarak, “Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun” dedi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Tek Celsede Boşandı

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu