Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

99 Yıllık Bir Serüven: Yeşilay

istanbul temizlik şirketi

Ülkemizde bağımlılıkla ilgili her konuda mücadele eden ve daha sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla 99 yıl önce kurulan Yeşilay günümüze kadar ortaya koyduğu projeler ile farkını göstermiştir. Yeşilay son yıllarda uluslararası teşkilatlanma çalışmalarına hız vermiş ve birçok ülkede ülke Yeşilay’larının kuruluş çalışmasını başlatmıştır. Tüm ülke Yeşilayları, Türk Yeşilay’ı öncülüğünde 7 Kasım 2016’da İstanbul’da kurulan Uluslararası Yeşilay Federasyonu’nun üyesidir.

99 Yıllık Bir Serüven: Yeşilay

Yeşilay geçen sene 98. Yaşını, Yeşilay Haftası kapsamında çeşitli etkinliklerle kutladı. Kadıköy meydanındaki etkinlik alanınında 7’den 70’e her yaş kesiminden insanın katıldığı etkinlikler oldukça ses getirmişti. Yeşilay bu yıl da  benzer etkinliklerle yeni yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

Geçen yıl Yeşilay Haftası Kadıköy Meydan alanında kurulan etkinlik alanında söyleşilerden çeşitli atölyelere bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Bu yıl da benzer etkinliklerin yapılması planlanıyor.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu