Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

40’lı Yaşlar İçin Stil Önerileri

istanbul temizlik şirketi

40 yaş artık ideal yaş kabul ediliyor. Bunu nereden çıkarıyorsun demeyin. Ünlü markaların katalog yüzlerine baktığımızda 40’lı yaşlardaki bayanları tercih etmelerinden de bunu anlayabiliriz. Kadınlar yaşı oturdukça güzelleşiyor. Bunu kabul edelim. 40 yaş sıkıcı giyinmenizi gerektirecek yaşlar değil kesinlikle. Kendi vücudunuza uygun, sizi kusursuz ve şık gösteren parçaları tercih etmelisiniz.

 Mesela 40’lı yaşlara gelmişseniz bu yaşın şıklığını yakalamalısınız. Klasikliği ön plana çıkaran bir stil yakalama vakti geldi. Spor- şık uyumu olabilir ama kesinlikle baskılı tişört, basic tişörtleri alt raflara indirmek gerekiyor. Daha krep pantolonlar, akışkan gömlekler tercih edilmeli. Etek tercihiniz ise midi boy etekler giymelisiniz. Klasik ve şık ayakkabılar ile zarafetinizi konuşturun. Günlük, rahat edebileceğiniz elbiseler seçimlerinizden yana olabilir. Klasikliği tercih etmişken, sıkıcı görünmekten ve aşırı uyumdan uzak durun. Gömleğinizin kollarını sıvamak bile sizi spor bir esintiye sokacaktır. Feminen bir duruş sergilemek için bel oyuntunuzu ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. 40’lı yaşlarda biraz kilo almış olabilirsiniz. Dilerseniz kilo verin dilerseniz sıkılaşarak vücudunuzu olduğunuz bedende şekle sokun. Tercih size kalmış. Davetler ve toplantılar için esprili kıyafetler giymek sizi olduğunuzdan farklı gösterir ve abes kaçar. Uzun bir kuyruklu elbise ya da aşırı mini bir tuvalet size hiç uygun olmaz. Daha sofistike ve sade bir görünüm için belden kuşaklı, akışkan ve midi boy elbiseler giymelisiniz.

40’lı Yaşlar İçin Stil Önerileri

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu