Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

23. Dönem Pomem mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM mülakat sonuçları için tarih belli oldu mu?.

istanbul temizlik şirketi

Polis memuru olabilek için Polis Akademisi’nin 23. dönem mükat sonuçlarını binlerce kişi merakla bekliyor. Mülakatın ardından 2 ay geçmesiğne rağmen hergün açıklanabileceği beklentisi son günlerde iyice arttı. Mülakata giren Polis Akademisi adaylarının en çok merak ettiği konu ise “POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı?” oldu.

MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

POMEM mükalat sonuçlarıyla ilgili Polis Akademisi resmi sitesinde yayınlanan herhangi bir açıklama bulunmuyor. Daha önceki dönemde mülakata giriş sınavı için katılmaya hak kazananlar sınava girecekleri yerleri ve sınav tarihleri 13 Haziran tarihinde belli olmuştu, ardından 4 Ağustos tarihinde de sınav sonuçları açıklanmıştı. Bu aradaki süreç örnek alınırsa 53 gün içinde sonuçlar açıklanmıştı.

Bu değerler emsal alındığında 23. Dönem Pomem mülakat sonuçlarının 11 Mart harihinde açıklanması gerekiyordu, fakat oluşabilecek küçük gecikmeler göz önüne alınırsa 17 Mart Cuma tarihine kadar açıklanması gerekiyor.

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sınava giren adayların sonuçlarını öğrenmek farklı alternatifleri bulunuyor. Bunlardan birisi Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi “www.egm.gov.tr” iken, diğeri ise Polis Akademisi Başkanlığına ait www.pa.edu.tr internet sitesi. 

Sınava girenler yukarıdaki internet sitelerinden sınav sonuçları açıklandığında T.C kimlik numarası ve e-devlet şifreleriyle giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. Sınav sonucuyla ilgili yazılı bir bilgilendirme yapılmayacağı daha önceden belirtilmişti.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu